Uitgaan

Drankje doen?

Zin in een drankje? Door Amsterdam heen zijn er allemaal hartstikke leuke plekken om met je familie of vrienden even te gaan zitten voor een drankje! Hieronder zul je een lijst vinden met de plekken die wij aanraden!

Biertjes drinken aan de gracht? Bij Cafe Pollux kunt u perfect langskomen voor een drankje bij de brunch en lunch met burgers en broodjes. Hier zitten lange zitbanken met kussens voor maximaal comfort en natuurlijk een jukebox.
 

Tot laat in de avond poolen met live muziek? Bij Waterhole zit u dan precies goed! Hier kunt u lekker een drankje doen met uw familie of vrienden en genieten! (Live muziek tot 20:00) 

Chique uitgaan? Het interieur bij In De Wildeman doet u denken aan een paleis! Kom langs hier voor een lekker wijntje of een biertje en geniet van het uitzicht!

Cafe Hill Street Blues is een ruwe coffeeshop en juicebar die aan de gracht ligt die ook binnen volledig is versierd met kleurrijke graffiti.

Beer Temple is een donker cafe met veel Amerikaanse bieren. Als u veel van Amerikaans bier houdt dan is deze tent voor u! Dit komt ook met een hapjeskaart!

Bent u een genieter van Belgisch bier? Dan zit u hier goed! Hier bij Cafe Belgique worden de beste soorten bier geserveerd uit Belgie! 

trek?

Zin om uit eten te gaan? Als je honger hebt in Amsterdam is dat probleem zo opgelost! Als je snakt naar een burger of zin hebt in sushi dan is dit de gids voor jou. Wij hebben ook vegan/vegetarische opties!

Aziatische cuisine op zijn best! Hier vind u een groot aanbod van de beste Sushi en Sake!

Happy Bull, happy burgers! Hier vindt u de meest sappige burgers met een explosie aan smaak! 

Zin in een burger maar u eet geen vlees? Geen zorgen, hier kunt u de beste vleesloze burgers eten! 

Hier bij Vegan Junk Bar kunt u zoals de naam het al omschrijft, Vegan Junk Food eten. Wie wilt dat nou niet!

Verse maaltijden! Dat wilt iedereen toch horen? Hier menen ze het ook echt. Blushing Amsterdam biedt kwaliteit maaltijden aan voor een prima prijs!

Je kunt nooit teveel Sushi eten. Bij Tomo Sushi kunt u meer eten voor minder! En geeft daarnaast nog kwaliteit!

gaan stappen?

Natuurlijk hebben we allemaal wel zin om eens in de club te gaan dansen. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van de beste clubs en discotheken in Amsterdam! Let op: je moet 18+ zijn om binnen te komen. Neem je identificatiebewijs mee!

Afas live kent u misschien als concertzaal. Maar word ook wekelijks omgetoverd tot discotheek! U kunt online op de website kijken wat voor feestje het is en daar ook gelijk de tickets boeken!

Bitterzoet is ook een concertzaal maar geeft soortgelijke feestjes in de discotheek van Bitterzoet! Klik op de link om te checken voor tickets!

Een leuke plek om met je vrienden te spenderen! Vriendelijk personeel en een ruime keuze uit drankjes!

Een perfecte club voor alle lhbtiq+ mensen! Super vriendelijk personeel en geweldige drankjes om je door de avond heen te halen.

Een gezellige club voor jong en oud! Hier is genoeg te doen om met je vrienden te spenderen.

Geweldige club voor alle blues en jazz fans! Voor de whiskey liefhebbers zit hier een groot aanbod van drank. Er word ook elke week hier live muziek gespeeld dus mis dit niet!