Partners
Centraal Amsterdam

Centrale partners centraal amsterdam

De centrale partners van Centraal Amsterdam hebben samenwerkingen met bedrijven en praktijken in en buiten Amsterdam. Op onze website kunnen wij u een kleine inzage geven welke bedrijven en praktijken er kwalitatief goed werk en diensten leveren. Hieronder kunt u zien welke bedrijven en praktijken u kunt benaderen die kwaliteit leveren. Het kan ook zijn dat u meer informatie wilt lezen over Amsterdam zelf, zoals meer informatie over het vervoer, medische zorg in Amsterdam, de Amsterdamse geschiedenis, het uitgaansleven, bezienswaardigheden of waar de beste plekken zijn om te overnachten. Dan bent u bij Centraal Amsterdam op het juiste adres.

Tandartsen Amsterdam

Op zoek naar een tandarts in Amsterdam? Bekijk dan eens of biologische tandheelkunde iets voor u is. Bij Tandartspraktijk René in Amsterdam Osdorp bent u op het juiste adres voor milieuvriendelijke, algemene tandheelkunde en biologische tandheelkunde. Ook zijn kinderen van harte welkom in de praktijk.

U kunt bij Tandartspraktijk René u gelijk online inschrijven. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd contact met deze praktijk opnemen of enkele succesverhalen van andere patiënten lezen. Bij Tandartspraktijk René bent u ook welkom als u een andere taal spreekt zoals Engels.

In de buurt van Amsterdam is er ook nog een tandarts in Monnickendam. Tandheelkundig centrum Monnickendam bestaat uit 2 praktijken: Tandartsenpraktijk De Haven en Tandartsenpraktijk Berkhoutplantsoen. U kunt er vanuit gaat dat in beide tandartspraktijken in Monnickendam een professioneel en ervaren team van tandheelkundigen voor u klaar staat. Zowel kinderen als volwassenen kunnen terecht bij deze praktijken. Naast reguliere controles kunt u er ook terecht voor bijna alle tandheelkundige behandelingen. Inschrijven bij deze praktijk gaat gemakkelijk online.

Tandartsen Amsterdam & omstreken

Wilt u weer met een glimlach naar de tandarts gaan? Wacht dan niet langer om een afspraak te maken bij The Smile Gallery in Voorburg. Bij deze praktijk bent u meer dan een patiënt. U krijgt de beste tandheelkunde met baanbrekende technologieën en maximale gastvrijheid in een ontspannen omgeving. Boven dien staat aandacht en tijd centraal voor hun patiënten.

The Smile Gallery biedt verschillende behandelingen aan zoals algemene tandheelkunde, esthetische tandheelkunde en implantologie. Bent u benieuwd hoe zij het verschil maken? Bekijk dan ook eens de ‘Gallery’ op hun website waar ze de mooiste before- and after foto’s laten zien! U kunt gelijk u online inschrijven bij de praktijk.

Ben u op zoek naar een passende implantaat oplossing? Dan is misschien Vast Gebit In 1 Dag wel iets voor u. De onbetwiste specialist in Nederland in All On 4 of All on 6 vaste gebitsprotheses. Op deze manieren worden vaste gebitsprotheses geplaatst op 4 of 6 gebitsimplantaten. Zij kunnen gegarandeerd binnen één dag de behandeling volledig uitvoeren. Na de volledige behandeldag in hun kliniek gaat u met een nieuw vast gebit naar huis toe.

Bovendien kunnen zij diverse behandelingen onder volledige narcose verzorgen, dat is ideaal voor mensen die wellicht angstig zijn voor de tandarts. Met zeer ruime ervaring van Dr. Nashat Gara hoeft u zich zeker geen zorgen te maken. Hij heeft zeer zeker veel ervaring en heeft reeds al vele succesvolle behandelingen mogen uitvoeren. Naast implantologie en gebitsprotheses kunt u ook terecht bij Vast Gebit In 1 Dag in Hilversum voor algemene tandheelkunde, kronen en bruggen, facings en een second opinion. Benieuwd naar wat hun werkwijze is? Bekijk dan hun website. U kunt ook u gelijk online inschrijven bij de praktijk.

Tandartsen Amsterdam & omstreken

Op zoek naar een algemene tandarts rondom Nijmegen? Dan is EviDent Mondzorg de ideale tandarts voor u! Iedereen is welkom voor tandheelkundige en mondheelkundige zorg, waaronder esthetische, parodontale en chirurgische zorg. De patiënt staat samen met zijn/haar wensen en mondgezondheid centraal. EviDent Mondzorg heeft 3 locaties: Nijmegen, Wijchen & Veghel.

Zij bieden bij de tandarts algemene tandheelkunde & esthetische tandheelkunde aan. Tevens behandelen zij ook angstpatiënten en bent u er voor implanten, kronen & bruggen en frames & protheses ook van harte welkom in een van de praktijken. Naast de tandarts kunt u ook terecht met het hele gezin bij de mondhygiënist indien nodig. Zij zullen u helpen bij preventie, ontstoken tandvlees, parodontale behandelingen, gevoelige tanden en preventie bij kinderen.

Indien u op zoekt bent naar een ervaren tandarts kunt u bij Tandzorg Purmerend terecht. Zij staan centraal voor al uw tandheelkundige behandelingen voor het hele gezin. Het is een modern en professioneel tandartspraktijk waar zij graag werk maken van uw gebit. Tandzorg Purmerend biedt verschillende behandelingen aan, ook voor angstige patiënten, ouderen, volwassenen en kinderen. Naast de periodieke controles en standaard behandelingen zijn zij gespecialiseerd in verschillende behandelingen, denk hierbij aan paradontologie, esthetieke behandelingen, prothetieke behandelingen en orthodontie! U kunt u tevens gelijk inschrijven bij deze praktijk.

Tandartsen Amsterdam & omstreken

In Hilversum kunt u terecht bij Tandartspraktijk Jasmijnbloemen, de praktijk waar iedereen zich thuis mag voelen. De praktijk is recent overgenomen door Mevrouw Raya Jameel. Ook heeft de praktijk een complete metamorfose gekregen in uiterlijk, maar ook in naam. Kwaliteit en persoonlijk contact staan centraal bij Tandartsenpraktijk Jasmijnbloemen.

Zij bieden u goede zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit aan. Zo bied de praktijk verschillende specialismen aan en hebben ze behandelingen voor speciale doelgroepen zoals geriatrische tandheelkunde. Ook hebben zij lange ervaring in het gebied van bijzondere tandheelkunde zoals de mondzorg voor patiënten met lichamelijke en lichte verstandelijke beperking.  Bovendient kunt u zich gelijk online inschrijven!

Tandartspraktijk Stratum is een kleinschalige en gezellige tandartspraktijk waarin algemene tandheelkunde centraal staat in de gezellige Brabantse stad, Eindhoven. Iedereen er van harte welkom. Door hun persoonlijke benadering bieden zij hun patiënten hoogwaardige tandheelkundige zorg aan.

Met een divers team met de nodige ervaringen doen zij er alles aan om hun kennis en kunde met elkaar te delen om zo de tandheelkundige zorg continu te verbeteren en patiënten op hun gemak te laten voelen bij hun team.

Samen houden ze met u, uw gebit zo gezond mogelijk door verschillende behandelingen aan te bieden en regelmatig op bezoek bij de tandarts te komen voor een periodieke mondcontrole. Bovendien is het mogelijk om u gelijk te laten inschrijven bij deze praktijk.

In het centrum van Eindhoven vind u niet alleen maar leuke winkels om te shoppen, ook voor de medische mondzorg bent u in het centrum van Eindhoven welkom bij Tandartspraktijk Atlas Dental Care Eindhoven. U kunt voor alle tandheelkundige behandelingen met het hele gezin bij hun terecht.

Het team van onder andere tandartsen, mondhygiënisten en assistentes staan voor u klaar. Hun missie is het leveren van de hoogste standaarden van de dentale zorg in een comfortabele en moderne omgeving waar voor u wordt gezorgd. Maximaal en kwalitatief niveau in persoonlijke tandheelkunde staan centraal voor hun patiënten. Uiteraard is het mogelijk om gelijk uw te laten inschrijven online.

Online Marketing Bureau's Amsterdam

Bij TopPraktijk bent u aan het juiste adres om uw praktijk een boost te geven! Een nieuwe website laten maken? Zij zeggen geen nee! TopPraktijk ontzorgt u en uw praktijk door uw marketing zowel online als offline zo goed mogelijk te laten aansluiten aan uw marketingwensen en uw persoonlijke dienstverlening. U kunt bij TopPraktijk terecht voor veel verschillende diensten: Zoekmachine optimalisatie (SEO), Zoekmachine Adverteren (SEA), Social Media Marketing, Conversie marketing.

Tevens kunnen zij u ook helpen ter ondersteuning van uw praktijk door adviezen te geven, modereren van social media kanalen, het onderhouden en updaten van uw website, opstellen van nieuwsbrieven etc. Indien uw praktijk de nodige overtuigende uitstraling mist of toe is aan een nieuwe huisstijl helpen zij graag hiermee.

Ook verzorgen zij onder andere uw logo, huisstijl, website/webdesign, drukwerk, raam belettering, fotografie en videografie. Veel klanten gingen u al voor en daardoor hebben zij al een mooi portfolio mogen opbouwen. Benieuwd wat zij voor u kunnen betekenen? Ze bieden een gratis praktijkscan aan zodat u ziet of er misschien wel kansen te behalen valt!

Bent u ondernemer? Dan is Digimedion dè online marketing partner voor u! Met inmiddels al ruim 5 jaar ervaring als online marketing bureau hebben zij al veel ondernemers mogen helpen met het op- of uitbouwen van hun onderneming. Digimedion biedt verschillende diensten aan: een nieuwe website laten bouwen, Hoger komen in Google (SEO), Adverteren op Google (SEA), Bedrijfvideo’s, Social media campagne’s & een nieuw logo en/of huisstijl. Benieuwd waar u kansen laat liggen? Bij Digimedion kunt u gratis een marketingscan laten doen.

Orthodontisten amsterdam

Bent u op zoek naar een kwalitatief goede orthodontist? Dan is TM Orthodontie in Berkel en Rodenrijs de plek waar u moet zijn. Deze orthodontie praktijk bestaat al sinds 2003 en daarbij is er ontzettend veel ervaring opgedaan. U kunt bij deze praktijk terecht voor alle soorten beugels voor jongeren, volwassenen en verwijzers. Zo zijn er bijvoorbeeld vaste beugels, uitneembare beugels en onzichtbare beugels (Invisalign). Bent u benieuwd hoe de werkwijze van TM Orthodontie in elkaar zit? Bekijk dan eens hun website of schrijf je gelijk online in bij de praktijk.

Badkamer laten installeren Amsterdam

Bij Stijl Badkamers is van alles mogelijk qua keuze in sanitair. Niet alleen leveren zij badkamers, maar ze installeren ook de complete badkamer en/of toiletruimte! Alles onder één dak, enorm fijn. Door te werken met uitsluitend A-merken hebben zij de beste kwaliteit badkamers. Stijl Badkamers heeft een showroom in Nijkerk mocht je inspiratie willen opdoen voor uw huidige badkamers.

Zij denken graag met u mee, of u nou uw oude badkamer wilt renoveren of iets nieuws wil laten aanleggen. Tegelen en montage is geen enkel probleem. Alles is mogelijk en het team gaat met plezier voor u aan de slag Benieuwd naar de werkwijze van Stijl Badkamers? Geen probleem! Alles staat haarfijn uitgelegd op de website. U kunt gelijk bij Stijl Badkamers een afspraak maken.

werkschoenen

Op zoek naar stoere, superieure en consistente moderne kwaliteitswerkschoenen voor zowel heren als dames? Dan moet je bij Sparco Werkschoenen zijn. De schoenen van het Italiaanse merk Sparco zijn ultra licht gewicht en voorzien van een goed voetbed, zit zorgt ervoor dat u geen zere voeten meer heeft aan het einde van uw werkdag.

Op de webshop vind je veel verschillende werkschoenen zoals de sterke werkschoenen voor in de bouw, lichtgewichte werkschoenen en racing design werkschoenen in verschillende kleuren en modellen. Ook heeft Sparco nog merchandise, bureaustoelen en zijn ze partner van Formule 1! Hoe vet is dat?!

PIJNBESTRIJDING Centrum Amsterdam

Heeft u last van pijn(klachten) of neuropatische pijn? Dan kunt u bij Excellent Klinieken terecht in 1 van de 2 praktijken in Zoetermeer of Dordrecht. Excellent Klinieken heeft een pijnbehandelcentrum en een neurologisch centrum waar ze uw pijnklachten kunnen verminderen. Op de website vind u een heleboel informatie over veel verschillende behandelingen waar uiteraard zeer ervaren artsen uw graag behandelen.

Het fijne aan Excellent Klinieken is dat de wachttijden relatief kort zijn en dat u geen eigen bijdrage hoeft te betalen. Het bedrag dat uw zorgverzekeraar niet hoeft te vergoeden neemt Excellent Klinieken dus voor eigen rekening en wordt dus NIET aan u in rekening gebracht. Afspraak maken bij Excellent Klinieken? Neem gelijk contact met ze op.

Fysiotherapie Amsterdam

Bent u op zoek naar een fysio- en manuele therapeut? Breng dan een bezoekje aan de ervaren specialisten van Fysiotherapie Kattenbroek in Amersfoort. Zij staan voor een gespecialiseerde en betrokken aanpak van uw klachten met alle aandacht voor hun patiënten. De praktijk bied veel verschillende behandelingen/specialismen aan waardoor u goed behandeld voor kunt worden. U kunt zelfs alvast online bij deze praktijk binnenkijken! Heeft u interesse? Maak dan alvast gelijk een afspraak.

Fysio Soesterberg is een kleinschalige praktijk met twee verschillende locaties in Soesterberg. Zij bieden verschillende behandelingen aan voor jong en oud. Daarnaast bieden ze ook verschillende beweegprogramma’s om zelfs op leeftijd fit en gezond te blijven! Bovendien hebben ze nog tips tegen duizeligheid en hoofdpijn. Meer interesse? Bekijk eens deze praktijk online of neem gelijk contact met de praktijk op.

Haardencentrums Amsterdam

In Hoevelaken nabij Amersfoort vind u Haardencentrum Hoevelaken. Zij brengen het behaaglijke en warme gevoel die een (open)haard geeft op koude winterdagen. Die ambiance en gezelligheid die ontstaand wanneer het haardvuur wordt aangestoken staat centraal voor hun. Haardencentrum Hoevelaken is gespecialiseerd in het maken van verschillende (open)haarden, kachels, rookkanalen en designs in alle soorten en maten. Een bezoekje brengen aan de grote showroom in Hoevelaken voor meer inspiratie is zeker het waard. Daarnaast regelen zij ook de installatie en onderhoud en werken ze samen met bekende merken in dezelfde branche.

Tandersovernames

Zoekt u een bedrijf dat is gespecialiseerd in hypotheken, verzekeringen en financieringen voor zelfstandigen en medici? Dan is Karssen Financieel wat voor u. Hier denken ze bijvoorbeeld mee om voor u financiering te regelen bij het starten of overnemen van een praktijk.  Tandartsen en mondhygienisten raden Karssen aan als een van de beste bedrijven die kan zorgen voor het opbouwen van een praktijk.

Bij Karssen Financieel helpen ze u om als beginner een tandartspraktijk te starten.  Hier helpen ze bijvoorbeeld mee met wat voor een praktijk u gaat worden (commercieel of kleinschalig), hoeveel uren u gaat werken, past uw visie bij uw praktijk en of er ruimte is om te leren van ervaren collega’s.

Heeft u interesse in het starten, overnemen of verkopen van een/uw tandartspraktijk? Zoek dan niet verder en laat Tandartsovername.nl uw helpen. Zulke beslissingen maakt u natuurlijk niet dagelijks, daarom is goed advies erg belangrijk. Bent u geïnteresseerd? Bekijk dan onze pagina voor meer informatie en neem contact met ons op.

Kaakchirurgie Amsterdam

Kaakchirurgie is natuurlijk ook erg belangrijk als het gaat om tandheelkunde. Bent u op zoek naar kaakchirurgische behandelingen? Bekijk dan eens de website van De Kliniek Voor Kaakchirurgie. Zij zijn gespecialiseerd in deze behandelingen, daarnaast zijn zij een verwijspraktijk voor bijzondere tandheelkunde en orthodontie. Tevens zit Stichting Bijzondere Tandheelkunde bij hun op locatie. U kunt online direct een afspraak maken of contact opnemen.

Kledingreparatie Amsterdam

Het is nooit fijn als uw kleding kapot is natuurlijk. Daarom is een bezoekje aan Kledingreparatie Veenendaal het waard om uw gescheurde kledingstukken te laten repareren. Daarnaast kunt u daar ook terecht voor uw beschadigde meubilair om dat te laten repareren. Niet alleen repareren zij kleding maar hebben zij ook een stomerij voor al uw vieze of gekreukelde kleding. Zij wassen en stomen uw kleding dan voor een voordelige prijs en reinigen zelfs grondig uw meubilair. Heeft u vragen? Neem dan gelijk contact op.

Stretchtenten kopen en huren Amsterdam

Bent u opzoek naar een stretchtent of sailcloth tenten voor uw onderneming in horeca, een feest voor uw bedrijf, een bruiloft of voor een andere gelegenheid? Bij Creative Tent Systems vind u een grote voorraad van alle soorten tenten en stretchtenten. Dit word ook met spoed naar u geleverd in het juiste formaat.

Creative Tent Systems is gevorderd in het maken van zeilen voor professionele constructies van tenten, hoogwaardige verandazeilen en zeildoek maatwerk.

In de zeilmakerij van Creative Tent Systems kunnen ze alle afmetingen nauwkeurig produceren. Bovendien verzorgen hun ook het onderhoud en de reparaties van tentzeilen en stretchtenten als er eventueel problemen mee zijn. Bekijk het aanbod of de catalogus op creativetentsystems.nl van standaard stretchtenten of neem contact op met de experts voor meer informatie.

Meubilair Amsterdam

Houtenbuitenmeubelen.nl onderscheidt zich op meerdere plekken ten opzichte van andere bedrijven. Één paar punten hiervan zijn dat het bedrijf verschillende producten en diensten levert. Ook leveren ze maatwerk in verschillende materiaal-afwerkingen waar u direct naar ze terecht kunt. Ze bieden onder andere hout en stalen tuinmeubels aan, picknicktafels en houten tuinsets.

Als u een product ze koopt dan hoeft u deze pas bij aflevering te betalen! Daarbij zijn ze ook gespecialiseerd in het ontwerpen van 3D designs. Die uiteraard volledig naar de wens van de klant uitgetekend en uitgevoerd kunnen worden. Neem nu contact met ze op als u interesse heeft!

Inbraakpreventie Amsterdam

Uw huis en waardevollen spullen wilt u natuurlijk nooit kwijt. Daarom is een goed beveiligd huis super belangrijk. Stichting Nationale Inbraak Preventie geeft u online allerlei tips over het beter beveiligen van uw huis d.m.v. verschillende tips en tricks. U kunt kijken hoe u beter bepaalde dingen in uw woning beveiligd, zoals de voordeur, achterdeur, ramen etc.

Ook staat er een handleiding over stappen die u kunt uitvoeren als er ingebroken is en kunt u controleren hoe veilig uw eigen woning is. Verder staat er op de website nog meer informatie die handig kan zijn om inbraken te voorkomen. Op de website kunt u ook per categorie kijken waar de dichtstbijzijnde winkel in uw buurt zit om preventie apparatuur en overige te kopen.

Makelaardij Amsterdam

Eerenbeemt Makelaardij is dè makelaar in regio Amersfoort en Woudenberg waarmee het ‘klikt’. Met al meer dan 12 jaar ervaring in de makelaardij zijn zij op twee kantoren actief en helpen zij jou met het zoeken naar uw droomhuis in de regio Amersfoort en omstreken. Bij Eerenbeemt is het ook mogelijk om uw huis te verkopen en u kunt daarentegen ook een vrijblijvende waardebepaling van uw huis ontvangen of een hypotheekadvies indien dat nodig is. Op de website vindt u ook het recente aanbod aan koop en huurhuizen. Wilt u meer weten over het kopen, huren of verkopen van uw huis? Neem dan gelijk contact op.