Overnachten in amsterdam

Centrum

In het centrum van Amsterdam ziet u vaak wel meerdere 17e eeuw gebouwen met sterren erop. Maar, welke daarvan raden wij aan? Wij hebben dit zo uitgekozen dat het niet al te duur is maar wel kwaliteit heeft.

NH Collection bied een oud Amsterdam gevoel aan. Deze hotels zitten op meerder locaties maar wel altijd aan de gracht! Een oud pakhuis omgetoverd in een hotel waar u op uw gemak uit kunt rusten van uw dagje uit. Het hotel is Eco-vriendelijk en heeft uiteraard ook een gratis parkeerplek!

The Hoxton is rijk aan geschiedenis. Dit hotel in Amsterdam is de ideale plek om te gaan slapen, eten en drinken aan de Herengracht. Naast het hotel heb je ook een paar van de beste restaurants en winkels waar u zich binnen enkele minuten van het hotel kunt bevinden!

Een uniek hotel in het hartje van Amsterdam. Wat wil je nog meer? Banks Mansion biedt comfort aan en top service. Hier krijgt u alles inclusief een uitgebreid ontbijt, wifi en onbeperkt toegang tot de bar. 

En u denkt misschien, maar wat is er uniek aan? Alle 51 kamers in Banks Mansion hotel zijn geïnspireerd op een Art Deco stijl. 

buiten amsterdam

Niet mogelijk om binnen het centrum te overnachten? Geen probleem! Wij hebben hier een paar opties voor hotels aan de buitenkant van Amsterdam maar nog steeds bereikbaar! Wij hebben er voor gezorgd dat dit ook niet al te duur word.

Hotel Jakarta Amsterdam biedt voor u 200 luxe kamers aan met geïnspireerd door de Indonesische cultuur. De meeste kamers in ons hotel hebben een balkon, met een gigantisch uitzicht over het IJ én de het centum van Amsterdam.

Ontbijt, lunch of diner is allemaal inbegrepen als u bij Hotel Jakarta een kamer boekt. Bezoek het iCafé Jakarta of drink samen met uw vrienden of familie een cocktail in Skybar Malabar. En als dat nog niet genoeg is, kom dan even tot rust in de wellness center, met een zwembad en sauna.

NHow Amsterdam ligt precies in de omgeving van RAI. Dit ligt direct naast Schiphol! Het is dus goed bereikbaar en zijn er veel trein en bus connecties om u naar het centrum van Amsterdam te brengen. U zou eventueel ook kunnen lopen naar het centrum! Het is iets verder natuurlijk.  Als dat voor u iets te veel is kunt u altijd op de fiets een trip maken door het mooie landschap van Amsterdam!

NHow Amsterdam in Rai is een plek waar de hedendaagse kunst en culturele expressies samenkomen.

Mövenpick Hotel is gestationeerd bijna naast Amsterdam Centraal station! Hier heeft u mooi uitzicht op het IJ en kunt u direct de stad inzien. Vanaf hier kunt u ook makkelijk de stad binnenlopen. 

Er zijn hier in totaal 408(!) kamers en alle 408 zijn rookvrij! 

Mövenpick heeft hun status bereikt omdat ze ruime kamers met een prachtig uitzicht.

Ze zorgen voor gratis wifi en gratis fitness en wellness.

Mövenpick heeft ook natuurlijk een Eco-keurmerk Green Globe Gold. 

En zijn ook een rolstoelvriendelijk hotel.

Airbnb

Geen fan van hotels? Geen zorgen! Wij hebben ook een selectie gemaakt van kwaliteit Airbnb’s in Amsterdam en buiten Amsterdam! Allemaal goed bereikbaar.

Altijd al in een klein huisje willen zitten? Dan is dit voor perfect! Tiny House bied kleine, gezellige en warme huisjes aan!

Een mooie minimalistisch kamertje met een mooi tropisch uitzicht!

Een kindvriendelijk huisje dat je doet denken aan je eigen huisje toen je kind was!

Mooi Eco-vriendelijk Amsterdam! Deze huisjes zijn duurzaam en kost niet te veel!

Overnachten op zn Bohemisch! Als u van een beetje los en relaxed houd is dit perfect voor u!